Skip to main content
Entree De Hoofdweg
Coachruimte

Op je plek zijn

Een nieuw pand maar toch heel sfeervol. Dat is wat je voelt als je bij ons binnenstapt. Luxe door alle moderne faciliteiten, warm en persoonlijk door de inrichting. We hebben drie ruimtes beschikbaar in De Hoofdweg. Van klein naar groot hebben we, met de toepasselijke namen, De Kleine Vink, De Grote Vink en De Bruine Vink voor je beschikbaar. De Kleine Vink, een fijne huiskamer die flexibel te huur is per uur en De Grote Vink die je voor groepen van maximaal 35 personen kunt huren maar die we net zo goed intiem en sfeervol kunnen maken voor een groep van 10. Als klap op de vuurpijl bieden we je ook nog De Bruine Vink aan. Deze ruimte heeft een echte café-sfeer en is te boeken in combinatie met De Grote Vink, bijvoorbeeld om een intensieve dag in De Grote Vink informeel af te sluiten.

De Grote Vink vergaderzaal

De voorzieningen

 • Elke gewenste opstelling is mogelijk.
 • Whiteboardmuren: 30 strekkende meter beschrijfbare magneet muren. Alle muren kun je beschrijven met stiften, stickers, geeltjes: heel handig als je wilt brainstormen.
 • Groot LCD-scherm aan de wand: scherp beeld en gemakkelijk te bedienen.
 • Razendsnelle WiFi: 100 Mbit/s glasvezel.
 • Koffie, thee en frisdrank: altijd goede koffie en thee, en frisdrank in de koelkast.
 • Flipover, schrijfwaren: want ouderwets met pen en papier kan natuurlijk ook.
 • Koffiebreaks en lunchverblijf in De Bruine Vink inbegrepen.

De Grote Vink

De Grote Vink biedt 75 m2 die je volledig naar eigen wens kunt inrichten. Het is een ideale ruimte voor vergaderingen, workshops of teambijeenkomsten. Een ronde tafel nodig, een vierkant blok of liever een aantal statafels? Geen probleem! Vanzelfsprekend huur je de ruimte inclusief de modernste faciliteiten om je bijeenkomst tot een succes te maken. 

De Grote Vink en de Kleine Vink zijn los van elkaar of gezamenlijk te huren.


De Kleine Vink coachruimte

De voorzieningen

 • Fauteuils en salontafel: comfortabel zitten in informele, huiselijke sfeer.
 • Voor elke intieme setting in te richten: van coachgesprekken tot een break-out ruimte.
 • Koffie en thee: zelf bedienen, heerlijke espresso en fijne thee.
 • Flipover, schrijfwaren: altijd makkelijk om notities te maken.
 • Razendsnelle WiFi: de code vind je naast het koffieapparaat.
 • Altijd hartstikke handig: whiteboard aanwezig.

De Kleine Vink

De Kleine Vink is een huiselijke ruimte van ongeveer 10 m2. Deze kleine huiskamer is geschikt voor maximaal vier mensen. Een superplek voor informele overleggen of bijvoorbeeld intake- of coachgesprekken. De ruimte is ook ideaal om tijdens een bijeenkomst in de Grote Vink de groep op te splitsen of eventuele gastsprekers op te vangen.

De Grote Vink en de Kleine Vink zijn los van elkaar of gezamenlijk te huren. 


De Bruine Vink bar

De Bruine Vink

In informele ‘bruine kroeg’ sfeer kun je koffiedrinken en lunchen. Dat is inbegrepen als je De Grote Vink hebt gehuurd. Als je daarnaast ook voor andere doeleinden de Bruine Vink wilt huren, bijvoorbeeld als je in groepjes wilt werken, dan is dat mogelijk!


De Vinkentuin

De Vinkentuin

Jaaa we hebben een ‘buiten’! Ben je de hele dag aan het vergaderen of volg je een opleiding of training? Niks lekkerder toch dan even tussendoor of aan het einde van de dag een frisse neus halen. Lunchen of napraten met een borrel kan hier natuurlijk ook. Laat ons je wensen weten en we regelen het voor je!


De Hoofdweg

Veilig werken en vergaderen