Skip to main content
Vaas met bloemen
Ronde vergadertafel

Onze droom,
de ideale locatie

Maak kennis met ‘De Hoofdweg’: een plek waar we met je meedenken, je wensen begrijpen. Waar de inrichting niet vaststaat, want hoezo geen ronde tafels? Waar je mag afwijken van standaard keuzes. Kortom een smaakvol ingerichte plek voor vergaderen en opleiden. Voor trainingen en coachgesprekken. En voor ontmoetingen. Na afloop, of om welke reden dan ook. ‘De Hoofdweg’ in Nieuwerkerk aan den IJssel bevindt zich op loopafstand van OV, ligt langs de A20 en biedt eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Vergaderen

Vergaderen

Langzaam druppelen alle collega’s binnen. Welkom collega’s van firma Jansen staat er bij binnenkomst op het bord. Kijk, we zitten goed. Eerst koffie of thee. Water staat al op tafel, dus dat is alvast goed geregeld. Iemand moet nog even snel zijn laptop opladen. Geen punt: overal zijn stroompunten. “Wie heeft de wificode, ik moet nog even iets opzoeken?” Een collega wijst naar het bordje op tafel. De wifi is gevonden. “Ik heb het al. Razendsnel, die wifi hier.” En zo vliegt de dag voorbij. De vergadering was best intensief. Tijd voor een biertje. De deuren van de Bruine Vink worden geopend. Achter de bar staat de barkeeper tapklaar. Proost, op een geslaagde vergadering!


Opleiden en trainen

Opleiden en Trainen

Als de trainer komt aanlopen, staat de gastvrouw van De Hoofdweg al klaar. “Koffie?, eerst even binnenkomen..” Kort daarna komt ook de eerste cursist al binnen. Veel te vroeg, maar hij komt van ver met de trein. De trainer moet nog even haar spullen installeren en de presentatie klaarzetten. De gastvrouw vangt de vroege vogel op. Eén voor een druppelen de andere cursisten binnen. Voorzichtig, wat onzeker, niemand die elkaar kent. Tijd voor wat lekkers bij de koffie. Dat breekt de sfeer, de cursisten lachen en snoepen van het lekkers. De trainer vraagt ze een plekje te zoeken. De tafels staan in eilandjes opgesteld. Dat maakt de sfeer lekker informeel. Stiften en stickers liggen klaar om straks los te gaan op de whiteboard-muren. De trainer kan beginnen: “Goedemorgen cursisten, welkom in De Hoofdweg.”


Ontmoeten

Ontmoeten

Wij stellen onze ruimtes ook open voor ontmoetingen zoals een felicitatie, afscheid, boekbespreking of tentoonstelling. Stel je voor: je organiseert het jubileum van een collega. Onze gastvrouw verwelkomt je allerhartelijkst en neemt de laatste details met je door. Maar eigenlijk is alles al tot in de puntjes geregeld. De drankjes staan klaar, de hapjes zijn met zorg bereid, de muziek is uitgezocht... Jij hoeft de hele middag nergens aan te denken. En als je een vraag hebt, is onze gastvrouw altijd bij je in de buurt. Doe maar een wijntje dan.


Coachgesprek
De Hoofdweg